Aktív hőszigetelés a gyakorlatban

Új, és meglévő épületek aktív hőszigetelése

Az épületek aktív hőszigetelése egy korszerű, környezetbarát megoldás. Alkalmazható mind újonnan épített, mind meglévő épületek esetén is. Szakembereink az aktív hőszigeteléshez szükséges talajabszorber vagy szonda és az épületszigetelés méretezésében is professzionális segítséget nyújtanak. 

Aktív hőszigetelésű panel

Aktív hőszigetelésű panelAz aktív hőszigetelésű panel segítségével szinte bármilyen szilárd épületszerkezet aktív hőszigetelése megoldható, akár új, akár utólagos szigetelésről van szó. A panel  egyszerűen rögzíthető az épület falán, a hőelosztást segítő lemez nagymértékben növeli a szerkezet hatékonyságát


Aktív hőszigetelés EPS/Neopor építőelemeknél

Aktív hőszigetelés EPS/Neopor építőelemeknélAz aktív hőszigeteléshez szükséges csőkígyót az épületszerkezet tartó, betonnal kitöltött részén helyezzük el úgy, hogy a vastagabb szigetelőréteg az épület belterénél helyezkedjen el. Ezáltal nemcsak az aktív hőszigetelést sikerült megoldani de hasznos hőakkumulátorhoz is jutunk.


ISOACTIVE-3D®

Az EVG-3D  épületszerkezet továbbfejlesztésével jött létre az ISOACTIVE-3D rendszer, mely ötvözi az EVG-3D és az aktív hőszigetelés előnyös tulajdonságait.
Bővebb információk: www.isoactive-3d.hu

Isoactive-3d